Word supporter

Nu je zoekprofiel is aangemaakt, ben je nog maar één stap verwijderd van het vinden van je match. Je hoeft nu alleen nog maar Supporter te worden.

Om Supporter te worden vragen wij een donatie van minimaal €20,-. Je donateursschap geeft je één jaar lang toegang tot de contactgegevens van jouw mogelijke matches. Je kunt tijdens dit jaar zoek- of plaatsprofielen aanmaken en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe matches.

LET OP! Na de betaling kom je direct op je accountpagina waar je je zoekprofiel kunt maken.

Word Supporter

WAAROM WE JE SUPPORT VRAGEN

Op deze manier maak jij het mogelijk om onze doelstellingen te behalen;

  • Asielplaatsing voorkomen door dieren op een verantwoorde manier online te matchen met een nieuw baasje of oppasser.
  • We waarborgen de veiligheid van het dier door de contactgegevens alleen vrij te geven aan mensen die serieus op zoek zijn naar een huisdier.
  • Doordat iedereen met een account zijn persoonlijke gegevens achterlaat, voorkomen we dat dieren in de verkeerde handen vallen.

EXTRA VOORDELEN

  • Gratis adviezen van onze gedragsdeskundigen en dierenexperts
  • Je kunt gebruik maken van vele leuke supportervoordelen; zoals een gratis magazine uitkiezen en je krijgt korting op verschillende producten en diensten zoals een hondenbed van Dog's Companion, biologische voeding van Yarrah, tijdschrift-abonnementen, speurlessen, een cursus hondenmassage of een kasteelovernachting met je hond.
  • Je kunt via oppasdieren iemand in jouw omgeving vinden die structureel, incidenteel of tijdelijk op je huisdier past.

Let op: Via Verhuisdieren.nl mogen geen dieren verhandeld worden. Niemand mag zich dus verreiken aan het herplaatsen van een dier. Als er al bijdrages voor de overname van huisdieren gevraagd worden, zijn dit onkosten die particulieren of stichtingen hebben gemaakt om de dieren te verzorgen en/of te beschermen.