Dierenoppas vinden

Bij oppasdieren kun je als huisdiereigenaar of stichting in contact komen met mensen die willen helpen met de verzorging. Dit kan tijdelijk zijn (bijv. tijdens vakantie), structureel (bijv. wekelijks de hond uitlaten) of een bepaalde periode waarbij de einddatum nog niet duidelijk is (bijv. bij herstel na ziekte of dieren die een tijdelijke plek zoeken waar ze wachten op een geschikt nieuw baasje).

PLAATSPROFIEL AANMAKEN

  • Klik op de knop 'PLAATS EEN DIER' op de homepage om te beginnen.
  • Om je dier te kunnen plaatsen maak je eerst een account aan zodat wij de juiste matches voor je kunnen vinden. Vertegenwoordig je een stichting dan moet je een apart account aanmaken. Je ziet deze link staan bij het inlogvenster.
  • Je wordt daarna vanzelf meegenomen door de website. Door de vragen te beantwoorden maak je het profiel aan.
  • Denk na over een beschrijvingen van je huisdier voor het tekstvenster. Probeer zo beknopt mogelijk een compleet beeld te schetsen van het karakter en de bijzonderheden van je dier.
  • Zorg dat je mooie foto's hebt van je huisdier. Je hebt er minimaal één nodig, maar we raden je aan om vier tot acht foto's foto's te uploaden. Zorg dat je foto's kiest met een liggend formaat, dan komen ze optimaal tot hun recht in de website. Klik hier voor tips om de ideale profielfoto's te maken, of als je daar hulp bij nodig hebt. Je hebt ook de mogelijkheid om een YouTube filmpje toe te voegen.
  • Controleer het profiel dat je hebt aangemaakt in 'Jouw account'.
  • Daarna kom je op de pagina waar we je vragen om supporter te worden. Voor een minimaal bedrag van €20,00 per jaar maak je gebruik van onze service en heb je inzicht in de profielen en contactgegevens van je matches. Zoekers kunnen ook contact met jou opnemen, zij krijgen namelijk toegang tot je contactgegeven als ze voldoen aan jouw wensen als oppasser. Ook per mail word je op de hoogte gehouden van nieuwe matches. Daarnaast geniet je van allerlei voordelen en voorrechten die je kunt vinden op je supporterspagina in je account.
  • Zorg dat je na de betaling weer op de website terugkeert en je profiel activeert in 'Jouw account'. Pas daarna is het profiel zichtbaar op de website.
  • Stichtingen vragen we om een donatie te doen van minimaal €60,- voor één jaar omdat zij een speciaal account krijgen. Lees meer.
  • Heb je een profiel aangemaakt dan kun je bij je volgende bezoek aan de website rechtsboven inloggen. Vaak herkent je computer de inloggegevens en word je automatisch ingelogd.

* Als je een match hebt gemaakt wordt een donatie aan onze stichting erg op prijs gesteld. Hiermee kunnen we nog meer dieren helpen aan hun ideale match.

Heb je nog vragen over de werkwijze van Verhuisdieren? Mail deze dan naar support@verhuisdieren.nl