Sponsoren

We starten deze vernieuwde website met twee sponsoren waar wij heel trots op zijn. Deze sponsoren maken het mede mogelijk dat wij maandelijks een prachtige Love Story-video op onze homepage kunnen laten zien van onze succesmatches.

YARRAH

Yarrah is een biologisch hoogwaardig diervoermerk voor honden en katten. Biologisch is 100% puur en dus gezond. Yarrah produceerde al bio toen bio nog alles met geitenwollen-sokken te maken had. Het merk is ontstaan uit een gezond ongenoegen over de misstanden in de dierenvoermarkt. Bio is voor Yarrah geen hype, maar een bewuste keuze om een positieve verandering teweeg te brengen.

Om Yarrah beter te leren kennen bieden ze het volgende aan:

  • Alle succesmatches met hond of kat krijgen een proefpakketje toegestuurd
  • Alle supporters kunnen éénmalig gebruik maken van 20% korting op een product van hun website
  • Elke succesmatch die meewerkt aan een video voor de Love Story, krijgt een 'Over op organic'-pakket mee naar huis

www.yarrah.nl

“Yarrah steunt Verhuisdieren, omdat we helemaal achter het idee staan dat dieren zo stress-loos mogelijk moeten verhuizen. Iedere verhuiskat of –hond ontvangt daarom een lekkere en gezonde snack om de start bij het nieuwe baasje zo leuk mogelijk te maken.”

DOG'S COMPANION

Dog's Companion is een Nederlands bedrijf dat hun eigen hondenbedden maakt. Ze hebben een enorme keuze uit verschillende formaten en de prachtigste stoffen. Het fijne is dat de hoezen afneembaar zijn en dus wasbaar.

Dog's Companion biedt het volgende aan:

  • Alle supporters kunnen éénmalig gebruik maken van 20% korting op een hondenbed naar keuze van Dog's Companion
  • Elke succesmatch die meewerkt aan een video voor de Love Story, krijgt een hondenbed naar keuze cadeau

 www.hondenbed.nl

“Dog's Companion was op zoek naar een 'goed doel' om haar naam en producten aan te verbinden. Verhuisdieren past daar perfect bij; honden die een nieuw baasje verdienen  laten we graag kennis maken met de comfortabele kwaliteits hondenkussens van Dog's Companion.”