Ons team

Graag stellen we je voor aan ons team. Zonder de hulp van onze fantastische vrijwilligers zou Verhuisdieren niet kunnen bestaan.

FEMKE PASQUINO - DE HARDE

Oprichter, algemeen directeur

Ik ben Femke Pasquino - de Harde. Ik kwam op Texel ter wereld onder toeziend oog van onze hond Borus. Na Borus volgden nog vele huisdieren, die een onmisbaar element werden in mijn jeugd en verdere leven.

Wij hebben in ons gezin al meerdere malen een ouder huisdier gehad die bij ons herplaatst was. Het was heel fijn om deze dieren nog een kans te geven op een mooi leven.

Ik wil mensen ervan bewust maken dat er heel veel lieve 'tweedehands' dieren op een nieuw baasje zitten te wachten. Het is begrijpelijk dat mensen het eng vinden om een 'tweedehands' huisdier te nemen omdat ze niet goed weten wat voor dier ze in huis halen. Met Verhuisdieren probeer ik daar verandering in te brengen.

EILEEN PHILIPS

Redacteur en secretaris - vrijwilliger

Tot en met mijn achtiende heb ik bij mijn ouders op een boerderij gewoond. Nu woon ik in Amsterdam waar ik iets heel erg miste. Dieren! Ik heb dan ook ruim vier jaar geleden mijn konijn Bep gekocht en hem gematcht met vrouwtje Toos. Ik geniet elke dag van ze!

Via Verhuisdieren ging ik vervolgens op zoek naar een oppashond. Ik werd gematcht aan Beike, een lieve eigenwijze Friese Stabij uit Amsterdam. Ik heb contact gelegd met het baasje en kon direct beginnen. Ik was zo onder indruk van de werkwijze van deze stichting dat ik besloot Femke een mail te sturen of ik misschien iets voor Verhuisdieren kon betekenen.

Nu werk ik inmiddels al ruim drie jaar bij Verhuisdieren! Het is zo mooi om te zien hoe fijn mensen het vinden dat zij hun huisdier niet naar een asiel hoeven te brengen. Ik word heel blij van mijn werk bij deze mooie stichting. 

TRUDY VAN DEN WIJNGAARD

Redacteur interviews succesmatches - vrijwilliger

Hallo, ik ben Trudy en ben op een hele bijzondere manier redacteur bij Verhuisdieren geworden.

Toen mijn hondje overleden was, wilde ik graag een ander hondje, maar niet uit een asiel. Bij toeval kwam ik op Verhuisdieren terecht, maar ik zag nog niet meteen een hondje dat bij me paste. Maar wat ik wel op de website zag was de vacature waarin een redacteur gevraagd werd! Laat nu schrijven altijd al mijn passie geweest zijn...

Ik was meteen enthousiast en heb gesolliciteerd. En zie hier het resultaat ;-). En wat helemaal geweldig is: intussen heb ik ook een geweldig hondje via Verhuisdieren gevonden. Ze is tien jaar oud en superlief. Weer een mooi voorbeeld van een geweldige succesmatch!

CHARISSA PROMES

Tekstredacteur en video content Love Story's succesmatches - vrijwilliger

 

 


 

MICKY VAN VOLLENHOVEN

Redacteur nieuwsbrieven en oline marketing - vrijwilliger

 

 


 

NIENKE OORT

Blogger en eindredactie

Mijn ontmoeting met Femke vond plaats toen ik nog verslaggever was bij De Telegraaf. Ik vond Verhuisdieren zo'n mooi initiatief, dat ik haar een platform in de krant wilde bieden voor meer naamsbekendheid. Dit resulteerde in een tweemaandelijks item over een succesmatch en een heel fijne samenwerking tot op de dag van vandaag.

Ook was ik in de mooie positie om het goede doel aan te dragen voor de opbrengst van de puzzelactie in diezelfde krant. Hierdoor heeft Verhuisdieren de mogelijkheid gekregen een prachtige nieuwe website te lanceren om nóg meer diertjes aan een fijn thuis te helpen. 

Inmiddels ben ik als zelfstandige aan de slag als tekstschrijver, blogger en mediaconsulent. Via Verhuisdieren kreeg ik mijn eerste platform als zzp'er waarin ik voor de site blogs maak. Een dankbaardere job kan ik niet bedenken. 

 

 
FEMKE ZIELHUIS

Redacteur Verhuisdier van de week - vrijwilliger

Hallo, ik ben Femke en ben